PRICAP INSTAL·LACIONS

PRICAP INSTAL·LACIONS és una empresa de nova creació (2018) formada per professionals amb més de 15 anys d’experiència en instal·lacions industrials i domèstiques.


Ens dediquem a l’estudi, construcció, explotació i manteniment de tot tipus d’instal·lacions, tant públiques com privades, i estem especialitzats en solucions elèctriques, d’energies renovables, d’optimització lumínica, de telecomunicacions, informàtiques, d’aigua, gas, climatització, calefacció, seguretat patrimonial i detecció i extinció d’incendis.

La nostra empresa està formada per un equip humà multidisciplinari, que disposa d’una elevada qualificació professional i que està en constant formació en les diferents àrees per poder garantir unes solucions òptimes pels nostres clients.

 

Estem inscrits en el Registre d’empreses acreditades en el sector de la construcció de Catalunya i en el Registre d’Agents de la Seguretat Industrial de Catalunya.

 

A PRICAP valorem la seguretat en el treball i per això complim estrictament amb la Llei de Prevenció de Riscos Laborals i estem fermament compromesos amb el manteniment mediambiental i amb la transició cap a una economia energèticament eficient.